Workshop Pimpen met Powertex

We hebben ze allemaal... spullen waar we geen afscheid van kunnen nemen maar die toch eindigen op zolder of in de schuur. Of loop jij ook met regelmaat bij de kringloopwinkel binnen omdat ze zullen leuke spulletjes hebben die vervolgens toch nog ongebruikt in de garage staan?

En dan de eerste babyschoentjes of dat schattige babyjurkje......

Haal ze snel te voorschijn en ga ze pimpen!

 

Onderstaand wat voorbeelden van gepimpte flessen, een overhemdsmouw die is veranderd in een wijnkoeler, een getransformeerd beeld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de workshop betaal je een basisbedrag + de kosten voor de materialen die je gebruikt.

 

Heb je een idee dat je graag even wilt bespreken? Neem gerust contact op met Karin Blokker (via 06 25427260 of via het contactformulier).

 


 

Formaat

Gebruikte materialen

Moeilijkheidsgraad

Workshop tijdsduur

Workshop kosten 

Workshop Pimpen met Powertex

Wisselend *)

Wisselend: materiaal van Casa-Luca en/of zelf meegebrachte materialen *)

Beginners - Gemiddeld - Gevorderd

1 - 2 dagdelen *)

Basisbedrag € 12,50 per dagdeel van 3 uur + materiaalkosten obv gebruikte materialen

 

Voor deze workshop breng je zelf het object mee dat je wilt pimpen. Casa-Luca heeft in beperkte mate een aantal objecten op voorraad (zoals flessen en vaasjes), maar - om teleurstellingen te voorkomen - word je geadviseerd vooraf overleg te plegen of het gewenste object wel voorradig is.

Het basisbedrag is voor koffie/thee, gebruik gereedschap, atelier en begeleiding.

 

*) De tijdsduur van en materiaalkosten voor de workshop zijn afhankelijk van jouw ervaringen met Powertex en de grootte van je werkstuk.Voorbeelden: Voor en NaUitgangspunt: Lege flessen


Uitgangspunt: Allerlei